Organizacja przyjęć

Menu świąteczne

• Śledzie w czosnku niedźwiedzim i majeranku 20zł/1kg
• Śledzie po staropolsku 30zł/1kg
• Śledzie w śmietanie i ogórkami chili 30zł/1kg
• Pierogi z kapustą i grzybami 29zł/1kg
Mięsa pieczone:
• Boczek 42,5zł/1kg
• Karkówka 35zł/1kg
• Schab ze śliwką 35zł/1kg
• Pieczona szynka w sosie grzybowym 36zł/1kg

• Karp w galarecie 39zł/1kg
• Sałatka jarzynowa 30zł/1kg
• Barszcz czerwony 15zł/1L
• Uszka grzybowe 10szt / 15zł
• Zupa grzybowa z suszu grzybowego z łazankami 32zł/1L
• Ryba po grecku mintaj 40zł/1kg
• Włoski sernik z ricottą z polewą karmelową i prażonymi migdałami 82zł/1kg
• Łazanki z makiem 23zł/1kg
• Łosoś w sosie porowym 80zł/1kg
• Karp pieczony w cytrynie 44zł/1kg
• Kompot z suszu 17zł/1L
• Kaczka faszerowana farszem mięsno-wątróbkowym 75zł/1szt
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina 50zł / 1kg
• Polędwiczki wieprzowe z sosie borowikowym 60zł /1kg

Zamówienia można składać do 18 grudnia 2017 do godziny 10:00
e- mail: saltrukiewicz.przedszkole@pijarzy.pl

Odbiór z przedszkola ul. Siekierkowska 7 w dniu 22 grudnia /piątek/ do godz. 18:00

Potrawy możemy przygotować:
-na prywatnych półmiskach dostarczonych wcześniej do przedszkola,
-na porcelanowych półmiskach doliczając kaucje zwrotną 30 zł/sztuka,
-na półmiskach jednorazowych.

Tel. kontaktowy - 22 841 22 22 wew. 25


Partnerzy i darowizny

Czytaj więcej

Przekaż 1% podatku

W pozyskiwaniu funduszy wspiera nas Fundacja Krąg Przyjaciół Dziecka im. św Józefa Kalasancjusza

Czytaj więcej

Budowa nowej szkoły pijarskiej

Czytaj więcej